Appartement huren: niet meer beschikbaar Hakselseweg in Ede

  • 25 m2
  • 2 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Ede. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig ruime kamer met gedeelde faciliteiten in een fijn gelegen appartement in de Bloemenbuurt van Ede!

Wil jij graag wonen in het gezellige Ede? Dan heb ik goed nieuws voor je! Ik heb namelijk een fantastisch appartement beschikbaar aan de Hakselseweg, gelegen in de geliefde wijk Bloemenbuurt. Dit ruime benedenwoning-appartement is ideaal voor studenten, werkende alleenstaanden en expats die op zoek zijn naar een gezellige en comfortabele plek om te wonen.

Direct beschikbaar!

Dit appartement heeft een kamer van maar liefst 25m2, wat meer dan genoeg ruimte biedt voor al jouw persoonlijke spullen. De kamer is voorzien van een airco en een dakraam, waardoor je kunt genieten van een aangename temperatuur en natuurlijk licht. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook toegang tot de gezamenlijke woonkamer/keuken, douche/wc en wasmachine/droger. Daarnaast is er zelfs een achtertuintje waar je lekker kunt ontspannen en is er voldoende parkeerruimte aan de voorkant van het appartement.

Ideaal voor 1 persoon!

Dit appartement is perfect voor jou als je alleen woont. Je kunt de faciliteiten delen met onze andere medebewoner, wat zorgt voor een gezellige en sociale sfeer. Daarnaast is het appartement gelegen in de levendige buurt van Ede West, vlakbij het Rozenplein. Hier vind je allerlei gezellige cafés, winkels en restaurants waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd of een drankje.

Geen huisdieren toegestaan

Als je een huisdier hebt, moet ik je helaas teleurstellen. In dit appartement zijn huisdieren niet toegestaan. We begrijpen dat dit een belangrijk punt kan zijn voor veel potentiële huurders, maar het helpt ook om een schoon en netjes appartement te behouden voor iedereen.

Wie kan hier wonen?

Dit appartement is ideaal voor studenten, werkende alleenstaanden en expats die op zoek zijn naar een comfortabele en gezellige plek om te wonen. Of je nu studeert aan de nabijgelegen universiteit, werkt in Ede of gewoon op zoek bent naar een nieuwe start in een leuke buurt, dit appartement biedt de perfecte thuisbasis.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over dit fantastische appartement? Aarzel dan niet langer en neem direct contact met ons op om een pre-booking in te plannen. Dit appartement is direct beschikbaar en we verwachten dat het snel verhuurd zal worden. Wacht dus niet te lang!

Wacht niet langer en kom vandaag nog langs om dit prachtige appartement te bekijken. Het zal zeker niet teleurstellen!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Ede
Wijk/buurt: Bloemenbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart