Appartement huren: niet meer beschikbaar Maanderweg in Ede

  • 65 m2
  • 3 kamers
  • 26 Per direct
  • 24 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Ede. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Let op: na het versturen van inkomensgegevens aan ons kantoor per e-mail wordt u uitgenodigd voor een bezichtiging!

Starter? Toe aan gelijkvloers wonen? Lees dan snel verder!

Als woningzoekende is het niet eenvoudig een passend appartement te vinden. Je hebt natuurlijk veel eisen zoals een jonge woning, vlakbij het station, het centrum en andere voorzieningen gelegen. Natuurlijk wil je ook weinig betalen aan servicekosten.

Aan de Maanderweg (rand van het centrum) tref je dit drie kamer appartement met een gezellig uitzicht op de winkelstraat. Het complex bereik je middels de ingang naast de parkeergarage en via een centrale hal kun je per trap of lift naar de eerste etage.

Wanneer je de bewoning betreed, loop je door een lange gang met aan de linkerkant twee slaapkamers, aan de rechterkant de badkamer, berging en meterkast. Wanneer je rechtdoor loopt, kom je in de woonkamer die van twee kanten licht krijgt en plaats biedt aan een royale zithoek, eetkamertafel en een ruime open keuken. Deze is voorzien is van diverse inbouwapparatuur.

De slaapkamers zijn o.a. voorzien van een een Frans balkon. Tegenover de slaapkamer vinden we de praktische badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en hangend toilet.

In de kelder bevindt zich de kelderbox behorend bij het appartement als ook een parkeerplaats welke bij de huurprijs is inbegrepen.

De huursom betreft kale huur + servicekosten exclusief nuts (in dit geval exclusief gas, water en licht).

De foto’s zijn enkel om een goed beeld te geven van de ruimtes, kleuren op de wanden of bijvoorbeeld een behang kan in werkelijkheid anders zijn dan op de foto’s.

Maximale huurperiode betreft 24 maanden;

- De waarborgsom bedraagt twee maanden huur;

- Roken niet toegestaan in het appartement;

- Huisdieren in overleg;

- Gunning verhuurder;

- Minimum bruto jaarsalaris € 45.000,—

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Ede
Wijk/buurt: Centrum Ede
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart